Revolut Business Anmeldelse

PARTNER - ANNONCERING
Revolut Business Logo
Oprettelsesgebyr
0 kr.
Månedligt gebyr
0-850 kr.
Årligt kortgebyr
0 kr.

Revolut har taget verden med storm, og nu tilbyder denne bank danske virksomheder en gratis erhvervskonto. Ønsker du at tage din internationale forretning til et højere niveau, så er Revolut Business nok noget for dig.

Revolut Business har en række forskellige pakker tilgængelige, og hvilken du bør vælge afhænger af din virksomheds størrelse, og hvilke typer af ydelser du har brug for. Deres Free-pakke er dog, som ordet antyder, gratis. Du kan derfor prøve Revolut Business helt gratis. Pakken har nu skiftet navn til Basic. Dette gælder indtil den 23. maj 2024, hvorefter det koster 85 kr. om måneden.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt Revolut Business er den rigtige erhvervskonto til din virksomhed, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi kommer til at gennemgå alle de centrale punkter, som du skal være klar over, inden du vælger en erhvervskonto.

Lad os komme i gang.

Hvad er Revolut Business?

Revolut Business er Revolut bare for virksomheder og er derfor for de virksomheder, der ønsker at bruge det som deres primære erhvervskonto eller som et supplement. Ligesom det normale Revolut, så anvender man Revolut Business igennem deres mobile app, som man kan få både til iOS og Android.

Denne konto henvender sig primært til virksomheder, der har en eller anden form for international forretning. Dette betyder dog ikke, at du absolut skal have en international forretning. Du kan oprette en faktura og betale leverandører i forskellige lande og valutaer.

Hvis du har en fysisk forretning (konsulent) eller lignende, der rejser meget, så er Revolut Business perfekt til dig.

Når du opretter en erhvervskonto hos denne bank, så får du adgang til en engelsk og en europæisk bankkonto. Dette betyder, at du kan sende og modtage betalinger i flere valutaer, herunder GBP og EUR. Reelt set kan du modtage penge fra alle lande, der deltager i SWIFT-netværket.

Når det kommer til valutakurser, så er Revolut og Revolut Business nogle af de absolut mest omkostningseffektive måder at sende og modtage flere valutaer på. På nuværende tidspunkt kan du veksle mellem 28 forskellige valutaer uden at skulle betale ekstra for det.

Ovenstående er dog bare de basale ting, du kan med en konto. Udover dette så har du muligheden for at tilføje flere brugere til din erhvervskonto, du kan oprette virtuelle og prepaid kort, kundeserbice og muligheden for at slå en masse forskellige integrationer til.

Nu hvor du har en bedre forståelse for, hvad Revolut Business er, så vil vi gå dybere ned i detaljerne.

Fordele

Revolut Business har forskellige pakker, så nogle af de nedenstående ting er muligvis ikke inkluderet i den pakke, du vælger. Du kan komme ud for, at du bruger din månedlige kvote, og så kommer du til at betale for tingene, hver gang du bruger dem. Igen, det kommer an på pakken, så sørg for at tjekke, hvad der egentlig er inkluderet.

Giv flere brugere adgang

Hvis du har en større forretning, så har du nok en eller flere personer ansat, som måske kunne få brug for at få adgang til din erhvervskonto. Dette kunne også være en revisor, der har brug for at se virksomhedens transaktioner, eller måske har en ansat brug for at betale for nogle rejseudgifter.

Uanset hvad, så giver Revolut Business dig muligheden for at give adgang til specifikke ting til specifikke mennesker. Når du tilføjer folk til din firmakonto, så har du også muligheden for at udstede firmakort (debit).

Lokal bankkonto

Du får muligheden for at åbne lokale konti i UK og EU. Dit kontonummer er ligesom i en dansk bank unikt. Dette betyder, at du meget nemt kan sende og modtage penge lokalt. Du kan altså anvende Faster Payments, SEPA eller SWIFT, afhængig af hvor du skal sende penge fra og hen.

Valutakurser

I danske banker betaler du et gebyr for at veksle penge. Nogle gange hedder det valutamarginal. Revolut Business giver dig dog muligheden for at veksle mellem 28 forskellige valutaer til den reelle valutakurs. Der er dog en begrænsning, og denne komme an på hvilken pakke du har valgt.

Hvis du kommer over din månedlige kvote, så kommer du til at betale 0,4% procent i vekselgebyr. Dette er meget lavere end de fleste banker. Det er også meget lavere end de gebyrer du betaler, når du betaler med kort.

Forudbetalte (Prepaid) og virtuelle kort

Ved oprettelsen af en erhvervskonto igennem Revolut Business får du et prepaid debit kort. Du kan dog også anmode om at få endnu flere kort, hvis du har ansatte, der har brug for disse kort. Kortene virker på samme måde som alle andre kort, og du kan sagtens hæve penge i automater, hvis der er brug for det. Man kan dog ikke trække over, da der er tale om debit kort.

Har du ikke brug for fysiske kort, så kan du vælge at lave virtuelle kort, hvor du blot modtager oplysningerne, som du bare kan videregive til den person, der har brug for dem.

Kundeservice

Har man en normal privat konto hos Revolut, så kan man kun få support igennem app'en. Man kommer også til at vente et stykke tid nogle gange. Revolut Business kunder får angiveligt prioriteret kundeservice over almindelige private kunder. Dette er en fordel, men det er ikke nødvendigvis god kundeservice i danske øjne.

Hvis man ønsker en bank, man kan ringe til eller skrive en mail til, så er Revolut Business ikke banken for dig. Du får ikke telefonisk kundeservice selvom du betaler for den største og dyreste pakke.

Integrationer

Revolut Business kunder får lov til at integrere deres erhvervskonto med alle mulige forskellige programmer. For danske kunder er det måske ikke så relevant, da der ikke rigtig findes integrationer med danske programmer. Man kan dog integrere sin konto med Slack, hvis dette er relevant.

Det bliver spændende at se, om Dinero og Billy kommer til at lave integrationer til Revolut Business.

Massebetalinger

Man kan sende en masse betaler afsted på samme tid, hvis man har brug for det. Har du en række lønninger eller lignende, der skal sendes afsted samtidig, så er det den rette funktion at anvende. I Danmark er der dog lønsystemer, så det er måske ikke så vigtigt at have denne her funktion.

Hvad koster Revolut Business?

Revolut Business har 4 pakker, og den mindste pakke er helt gratis. Du får en række fordele uden at skulle betale for det, men ønsker du en række af de ovenstående fordele, så starter deres priser på 200 kroner om måneden. Den dyreste for danske kunder er på 850 kroner om måneden, og så kan man indgå en individuel aftale og få lov til at betale mere. Alternativt kunne man overveje Wise Business i stedet for Revolut Business, da det er lidt billigere.

Generelt adskiller pakkerne sig på følgende ting:

FreeUdvidSkalér
Gratis metalkort012
Gratis internationale betalinger01050
Gratis lokale betalinger51001000
Veksling til interbankkurs0 kr.90.000 kr.450.000 kr.
24/7-perioritetssupportNejJaJa

Kan man stole på Revolut Business?

Det kan virke grænseoverskridende at vælge en bank, hvor man ikke kan møde op eller ringe til dem. Revolut og Revolut Business har dog en banklicens i EU. De er som sådan ikke en bank, men de skal overholde alle regler og love, der gælder på området.

Mange danske virksomheder anvender Revolut Business, og de har ingen problemer med det. Vi har dog nævnt nogle ulemper, som du bør være opmærksom på.

Kan man bruge Revolut Business som NemKonto?

Du kan sagtens bruge din Revolut Business konto som NemKonto. For at gøre det, så skal du udfylde og sende en formular til NemKonto.

Revolut Business kan bruges som NemKonto, da Revolut Bank UAB er registreret som værende “Kreditinstitutter (fra udlandet)” hos Finanstilsynet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Revolut Business?

Revolut Business er en erhvervskonto, som danske virksomheder kan ansøge om.

Hvad er fordelene ved Revolut Business?

Den største fordel er nok, at det er en gratis erhvervskonto. Den anden store fordel er, at du meget nemmere kan sende og modtage penge internationalt.

Hvad koster Revolut Business?

Du kan få Revolut Business helt gratis. Ønsker du flere funktioner, så kan du opgradere til en pakke på 200 kroner om måneden eller 850 kroner om måneden.

Alle banker

5 reaktioner

  1. Hej jeg har haft ansøgt revolut business en gang hvor jeg ikke havde aktiv CVR nr. Hvor det ikke bliv godkendt. Men nu har jeg et aktiv CVR nr men jeg kan Ikke komme til at søge igen på grund af min først ansøgning!! Kan i hjælp mig med det

  2. Revolut er jo super ser det ud til, MEN når der skal betales regninger til fragtfirmaer og leverandører ser det ud til at blive umuligt. Fakturas bruger FI-kode og kontonummer, og Revolut kan ingen af delene. Hvad gør man?

  3. Revolut har besluttet at droppe deres gratis konto, så per 23. maj koster det minimum 85 kr. / md. at have en konto hos dem. Det virker som en fin nok bank, men det er altså ikke gratis længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Erhvervskonto til næsten ingen penge?

Revolut Business Logo

✔️ Mulighed for gebyrfri veksling (0-450.000 kr.)
✔️ Mulighed for gratis metalkort (0-5 kort)
✔️ Én konto med 28 forskellige valutaer
✔️ Ekstremt billige internationale overførsler

Annoncer