Dinero Regnskabsprogram Anmeldelse

PARTNER - ANNONCERING
Dinero logo
Oprettelsesgebyr
0 kr.
Månedligt gebyr
0 kr.

Dinero er ifølge dem selv “Danmarks bedste online regnskabsprogram“, og dette lader til at være rigtigt. Hvis du er på udkig efter et program til dit regnskab, så har du nærmest med garanti haft Dinero (Visma Dinero) med i overvejelserne.

Dette regnskabsprogram er meget populært, og over 72.626 virksomheder bruger Dinero. Tager man et kig på Trustpilot, så har de 2.417 anmeldelser, hvor 93% er “fremragende” (5) og 4% er “god” (4). Dette betyder altså, at 97% af anmeldelserne er 4 stjerner eller højere. Det er meget flot, og det er der også en meget god grund til. Programmet er simpelthen meget godt, og folk nyder at bruge det.

Denne artikel kommer til at handle om Dinero, og hvorfor man bør vælge det. Vi vil også komme ind på nogle ulemper, og hvor det måske kunne betale sig mere at vælge et andet regnskabsprogram. Måske deres nærmeste konkurrent Billy. Vi håber, at du efter at have læst denne artikel vil blive bedre klædt på til at vælge det helt rigtige regnskabsprogram.

Kernefunktioner

Dinero har ligesom alle andre regnskabsprogrammer en række kernefunktioner. Hvilke kernefunktioner du får adgang til afhænger dog af, hvilken af deres abonnementer du vælger. De har Dinero Starter og Dinero Pro, hvor førstnævnte er gratis at anvende med ubegrænsede posteringer og fakturaer – uden at skulle oplyse kreditkort.

Der er følgende kernefunktioner:

 • Ubegrænsede posteringer
 • Fakturering
 • Bogføring
 • Moms
 • App til smartphone
 • Fri support (alle dage mellem klokken 08:00 og 23:00) (*)
 • Bogføringsassistent (*)
 • Automatisk bankafstemning (*)
 • Bilag i skyen (*)
 • 180+ integrationer (herunder Lunar Business) (*)

Tillægsmoduler

Der er også mulighed for en række tillægsmoduler i Dinero:

 • LogBuy (*)
 • Løn (*)
 • Visma Rating (*)
 • Skatteopgørelse til enkeltmandsvirksomheder, PMV og I/S

Dinero Starter eller Dinero Pro?

I det forrige afsnit kunne du se en generel liste over kernefunktioner og tillægsmoduler. Hvis der var (*) efter et punkt, så betød det, at du skulle have Dinero Pro for at få den funktion eller fordel. Der er som tidligere nævnt i denne artikel to forskellige version af Dinero, en gratis version (Dinero Starter) og en betalt version (Dinero Pro).

Det giver selvfølgelig sig selv, at Dinero Pro har flere funktioner end Dinero Starter. Når det så er sagt, så betyder det ikke, at du ikke kan klare dig ved kun at anvende Dinero Starter. Med andre ord betyder dette, at dit liv bliver nemmere med Dinero Pro – og Dinero Starter blot er et basalt regnskabsprogram med alle de funktioner, du har brug for.

Et konkret eksempel på ovenstående er, at et regnskabsprogram som udgangspunkt ikke skal være i stand til at gemme dine bilag. Disse er traditionelt set gemt for sig. Har du Dinero Starter, så skal du selv sørge for at opbevare dine bilag eksempelvis i Google Drive eller noget helt andet. Dinero Pro kan derimod opbevare dem for dig, så det er meget nemmere at administrere. Det kan derfor anses som en ekstra funktion og ikke en manglende funktion som sådan.

Kigger vi på nogle af de andre eksempler i afsnittet om kernefunktioner, så er der ikke fri support hos Dinero Starter. Dette er egentlig bogføringshjælp, der er tale om. Hvis du har et problem med din konto eller lignende, så kan du kontakte dem uanset om du er betalende kunde eller ej. Har du dog brug for hjælp til noget med regnskabet, så er det kun for Dinero Pro kunder. Det samme gør sig gældende for bogføringsassistenten, som foreslår, hvordan du skal bogføre de forskellige ting.

En vigtig ekstra funktion i Dinero Pro er automatisk bankafstemning, som gør livet meget nemmere, og det samme gør sig gældende for de over 180 forskellige integrationer. Det er ikke meningen, at de skal være med i et regnskabsprogram, men det gør tingene nemmere, hvorfor du får det med som ekstra funktionalitet, hvis du betaler for Dinero Pro.

Ulemperne ved Dinero Starter

Der vil naturligvis være nogle ulemper ved at vælge et gratis regnskabsprogram. Bare fordi der er nogle ulemper, så betyder det under ingen omstændigheder, at du ikke skal vælge programmet. Du skal dog bare være klar over al funktionalitet og eventuelle begrænsninger og/eller ulemper.

Det er lidt paradoksalt, at nye virksomheder og typisk dem uden erfaring inden for bogføring vælger Dinero Starter, hvor man ikke får så meget hjælp. Det er heller ikke muligt at anvende deres bogføringsskabeloner. Man skal manuelt ind og angive de forskellige kredit- og debet-konti. Dette gør det ekstra svært for begyndere. Der er altså generelt mere manuelt arbejde forbundet med at bruge Dinero Starter.

I gamle dage var der en stor ulempe ved at anvende Dinero Starter, og det var, at Dineros logo var på alle faktuaer. I dag i 2022 er det dog muligt at anvende dit eget logo på alle fakturaer. Det er så dog det eneste, du kan ændre på en faktura. Betaler du derimod for Pro, så får du adgang til en masse forskellige skabeloner, og du kan ændre meget mere. Dette er specielt brugbart for dem, der har brug for såkaldte branchespecifikke fakturaer.

Hvad koster Dinero?

Som der tidligere blev nævnt, så findes der to forskellige versioner af Dinero:

 • Dinero Starter
  Denne er helt gratis at anvende, og man er ikke begrænset af antallet af postering eller faktuaer.
 • Dinero Pro
  Denne koster 245 kr. pr. md. (2022), hvis man tegner et abonnement for et helt år. Der får man altså 17% rabat. Vælger man at betale månedligt, så er det 297 kr. pr. md. De fleste skifter ikke regnskabsprogram indenfor indeværende regnskabsår, hvorfor man godt kan tegne et årsabonnement med det samme.

Hvor god er Dineros kundeservice?

Vi har hørt meget godt om Dineros kundeservice, og derfor testede vi dem ud, inden vi skrev denne artikel. Vi oprettede en konto, og så spurgte vi om en række forskellige ting, der var relateret til funktionerne i Dinero Starter. Vi fik svar på alle spørgsmål inden for få minutter, og der var endda tale om et “dårligt tidspunkt”. Af denne grund kan vi sige, at Dinero har meget god kundeservice – selv hvis du kun har Dinero Starter.

Deres chat er åben alle dage mellem klokken 08:00 og 23:00. Du kan derfor stille spørgsmål hele dagen, og hvis du har spørgsmål til bogføringen, så skal du altså opgradere til Dinero Pro. I princippet har de meget gode guides på deres hjemmeside, men dem kan man kun få adgang til, hvis man har Dinero Pro. Du bør derfor først læse deres bogføringsguides, før du spørger om noget.

Har man Dinero Starter og betaler en bogholder eller revisor for at svare på spørgsmål, så er det nok billigere bare at betale for Dinero Pro, og så får du også svar med det samme.

Hvilke virksomheder kan bruge Dinero?

Dinero egner sig i princippet til alle slags virksomheder. Har du en af følgende, så kan du anvende Dinero:

 • Enkeltmandsvirksomhed
 • Anpartsselskab (ApS)
 • Aktieselskab (A/S)
 • Iværksætterselskab (IVS) (udfaset)
 • Forening

Hvorfor bør man vælge Dinero som regnskabsprogram?

Som vi har været inde på et par gange nu, så er både Dinero Starter og Dinero Pro meget gode regnskabsprogrammer, som kan alt, hvad du skal bruge for at kunne lave et godt regnskab.

Du kan starte med at bruge deres gratis-version, og du får samtidig 30 dages gratis Dinero Pro, når du opretter en konto hos dem. Så kan du virkelig teste systemet af, og så er du tilbage på Dinero Starter. Hvis du på et tidspunkt ikke længere har brug for ekstra funktionalitet, så kan du altid nedgradere til Dinero Starter. Det er meget fleksibelt, og det gør det godt.

Har du en masse programmer, som kun kan integreres med Dinero, så er det et oplagt valg.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man få Dinero gratis?

Ja! Du kan få Dinero gratis ved at oprette en konto og bruge Dinero Starter.

Hvad koster Dinero?

Dinero koster 0 kr. om måneden, hvis du vælger Dinero Starter. Vælger du at opgradere til Dinero Pro, så koster det 245 kr. om måneden.

Hvorfor skal man vælge Dinero?

Man bør vælge Dinero, hvis man vil gøre regnskabsarbejdet nemmere for sig selv.

Alle regnskabsprogrammer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle regnskabsprogrammer
Billy logo

Gratis regnskabsprogram

✔️ Danmarks nemmeste regnskabsprogram
✔️ Gratis support hele ugen
✔️ Mobil app inkluderet
✔️ Automatisk bogføring af løn og salg

Annonce for Billy