Meneto Regnskabsprogram Anmeldelse

Meneto Logo
Oprettelsesgebyr
0 kr.
Månedligt gebyr
595 kr.

Meneto er ikke “bare” et regnskabsprogram, for ellers ville det være alt for dyrt med en pris fra 595 kroner om måneden. Nej, du får bogføring, moms- og årsregnskab med i prisen. Du får altså et meget brugervenligst regnskabsprogram og et hold bogholdere, der kan klare hele dit regnskab for dig.

Det er muligt for dig at få en uforpligtende samtale med holdet bag Meneto, før du bruger dem, hvis du skulle være i tvivl om nogle ting. Du kan også få lov til at prøve Meneto gratis i 30 dage uforpligtende. Hvis du kan lide deres platform og services, så hjælper de dig med at flytte dit regnskab over til dem helt gratis.

De skriver på deres hjemmeside, at de har over 800 kunder. Kigger man på deres Trustpilot side, så har de en fremragende score på 64%. Der er dog også nogle utilfredse kunder, hvis man kigger godt efter.

Fordele

Det er forkert at anse Meneto som udelukkende et regnskabsprogram. Det er mere en “all-inclusive” løsning, hvor du får meget mere med.

Automatisk bogføring

Du får tildelt et team af bogholdere, der sørger for løbende at bogføre dine bilag for dig. Du skal blot sende dem til en unik mail, uploade dem på app'en eller i webapp'en. Så bliver de automatisk bogført korrekt inden for 72 timer. Det er sjældent, at noget haster så meget, at det skal bogføres hurtigt.

Automatisk afstemning

De skriver på deres hjemmeside, at du nemt kan forbinde Meneto med din egen bank. Så henter de automatisk posteringerne og sørger for at afstemme dem med den automatisk bogføring. Der står, at de understøtter de fleste banker i Danmark uden at specificere det yderligere. Lunar Business giver rabat på Meneto, hvorfor vi forventer, at denne er understøttet.

Nem momsindberetning

Dine bogholdere bogfører og afstemmer løbende, og dette betyder, at din momsindberetning vil være klar til tiden. Det er muligt for regnskabsprogrammer at integrere med Skat, og dette er tilfældet med Meneto. Du skal blot klikke på en knap for at indberette din moms til Skat. Du slipper for rigtig meget hovedpine.

Nemt årsregnskab

Årsregnskabet kan være problematisk for mange, og det er ikke altid nemt at indberette det. Heldigvis er dette også inkluderet i den månedlige pris, hvis du har været kunde hos dem hele året. De udarbejder det hele og sætter det op, så du kan indberette det med få klik.

Support

Selvom alt nærmest sker automatisk, så er der folk klar til at svare på spørgsmål om dit regnskab alle årets dage fra klokken 09:00 til 23:00.

Regnskabsprogram

Meneto var i sig selv ikke et regnskabsprogram, men der medfølger et brugervenligt regnskabsprogram, hvor du får adgang til fakturering, EAN-fakturering, rykkermodul, abonnementfakturering, tilbudsmodul, et økonomisk overblik, mobilapp og meget andet.

Hvad koster Meneto?

Enkeltmandsvirksomhed og I/S: 595-1495 kr. pr. md.

IVS, ApS, A/S: 895-1795 kr. pr. md.

Alle regnskabsprogrammer

En reaktion

  1. Jeg er yderst tilfreds med Meneto Regnskab. Jeg har været en trofast kunde i lang tid, og min faste revisor er ekstremt kompetent og dygtig til at rådgive mig om, hvad der er tilladt og ikke tilladt, og til at hjælpe mig med skatteoptimering. Jeg kan kun sige positive ting omkring deres service, og de er særligt gode til at følge op, hvis jeg har overset at uploade bilag. Desuden er de altid i god tid med min momsafregning og bogføring. Jeg kan varmt anbefale Meneto til alle, der søger en pålidelig og professionelt regnskabshus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle regnskabsprogrammer
Billy logo

Gratis regnskabsprogram

✔️ Danmarks nemmeste regnskabsprogram
✔️ Gratis support hele ugen
✔️ Mobil app inkluderet
✔️ Automatisk bogføring af løn og salg

Annonce for Billy