Wise Anmeldelse

PARTNER - ANNONCERING
transferwise-wise
Oprettelsesgebyr
0 kr.
Månedligt gebyr
0 kr.
Årligt kortgebyr
0 kr.

Udenlandske FinTech-banker – et godt alternativ?

Hvis du har fulgt med i nye bankprodukter de seneste par år, så har du med sikkerhed hørt om Revolut. For privatpersoner kan man bruge Revolut som en erstatning for sin danske bank og opnå en masse fordele (eneste ulempe er mangel på NemKonto).

For ikke så lang tid siden kom de også ud med en model, hvor virksomheder (også i Danmark) kunne få en form for erhvervskonto med hævekort og valutakonti. Priserne er alt fra gratis til omkring £100 om måneden.

Du kan i princippet meget nemt oprette en konto hos Revolut til din virksomhed. Problemet er bare, at de officielt ikke understøtter NemKonto, hvilket kan være et problem.

Vi har dog på Facebook læst, at visse personer har formået at få deres Revolut-konto tilknyttet NemKonto. De opnår på den måde rigtig mange fordele uden ulemper. Når det bliver helt klart, hvad der skal til for at oprette en erhvervskonto med NemKonto hos Revolut, bliver det lagt op på hjemmesiden her. Dette holder vi øje med.

En anden slags Revolut, er N26. Der er deres officielle udmelding også, at det ikke er muligt at tilknytte NemKonto. Det samme gør sig desværre gældende for TransferWise.

Hvis du overvejer Paypal, er det heller ikke en reel mulighed, da Paypal blot er en måde at modtage betalinger på (uden om banksystemet).

NemKonto.dk nævner, at det er muligt at have en NemKonto i udlandet. Det er derfor ikke et problem at have dansk erhvervskonto i udlandet i et udenlandsk pengeinstitut eller bank. Det kan dog være et problem at modtage bankoverførsler fra kunderne, da danskerne normalt bruger konto- og reg. nr. ved overførsler og ikke IBAN og BIC.

Konklusionen er så, at det ikke er simpelt at gå uden om de traditionelle danske banker, når det drejer sig om en dansk erhvervskonto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *