CapitalBox anmeldelse

PARTNER - ANNONCERING
CapitalBox logo
Lånebeløb (minimum)
15000 kr.
Lånebeløb (maksimum)
2500000 kr.

CapitalBox er en af de danske låneudbydere, når det kommer til erhvervslån. Hvis du skal låne penge til din virksomhed, så kan det være, at du har haft CapitalBox med i dine overvejelser.

De er mindre populære end konkurrenter som Qred, men de har alligevel formået at få en del kunder. Tjekker man deres Trustpilot, så kan man se, at de har 30 anmeldelser i skrivende stund. 93% af disse er “fremragende” (5), hvor resten er “dårlig” (1). 93% af anmelderne giver 5 stjerner. Man kan dog sige, at 30 anmeldelser ikke er så meget og det er derfor ikke den eneste indikator, man skal kigge på. Det ser ud til at kunderne enten er meget tilfredse eller utilfredse.

Artiklen her kommer til at handle om låneudbyderen CapitalBox, og hvorfor man bør vælge dem i forbindelse med et erhvervslån. Som i alle vores andre artikler kommer vi selvfølgelig også ind på andre ting, som man skal være opmærksom på – og hvor det måske kunne give mere mening at vælge en anden låneudbyder.

Fordele

De nævner følgende fordele ved dem selv på deres hjemmeside:

  • Enkel ansøgning online
  • Fleksibel tilbagebetaling
  • Ingen sikkerhedsstillelse
  • Lånebeløb: 15.000 – 2.500.000 kroner

Ansøgningen kan man typisk færdiggøre på 5 minutter, hvorefter man kan sende den afsted uden at skulle lave noget papirarbejde. Herefter bliver lånet godkendt inden for én arbejdsdag, med mindre du selvfølgelig bliver afvist. I forbindelse med fleksibiliteten, så kan du vælge en låneperiode på op til 36 måneder. Der er desuden ingen ekstra omkostninger i forbindelse med tidlig indfrielse, hvilket altid er en meget god ting.

For at gøre det hele så gennemsigtigt som muligt, så får du en komplet oversigt over hele lånet, inden du skal godkende det. Derudover er der ingen skjulte gebyrer, og du skal ikke stille sikkerhed. Der skal kun være en personlig garanti, og denne kommer vi ind på senere.

Hvad er renterne på et lån hos CapitalBox?

Der er ingen offentlig rente tilgængelig på deres hjemmeside. De skriver blot, at denne afhænger af din virksomhed. De kigger på din omsætning, branche, kreditvurdering og “pengestrømssituation” (cashflow).

Dette kan gøre det lidt sværere at sammenligne lånet med andre låneudbydere uden at sende en ansøgning afsted.

Hvem kan låne penge hos CapitalBox?

Der er nogle krav for at kunne låne penge af CapitalBox. De er relativt simple, men det er selvfølgelig ikke alle virksomheder, der kan opfylde dem alligevel:

  • Din virksomhed har eksisteret i mere end 12 måneder
  • Omsætningen skal være på minimum 480.000 kroner om året
  • Virksomhedens ejere skal bo i Danmark
  • Din virksomhed skal have en erhvervskonto
  • Virksomhedens adresse er i Danmark

Personlig garanti

For at kunne låne penge hos CapitalBox skal du stille personlig garanti for lånet. Dette skyldes, at denne form for erhvervslån uden sikkerhedsstillelse er mere risikable, hvorfor låneudbyderne skal have inddækket deres risiko på en anden måde. Personlig garanti betyder, at hvis din virksomhed ikke kan tilbagebetale lånet, så kommer du til at hæfte personligt for det. Dette gælder også, hvis der er tale om et selskab og du har begrænset hæftelse i det.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan man ansøge hos CapitalBox?

Det tager typisk 5 minutter at ansøge om et erhvervslån hos CapitalBox.

Hvad er renterne hos CapitalBox ?

Renterne hos CapitalBox afhænger af din virksomhed.

Kan min virksomhed låne penge hos CapitalBox?

Hvis du har en sund virksomhed, så kan du som udgangspunkt godt låne penge.

Alle udbydere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *