Qred anmeldelse

PARTNER - ANNONCERING
Qred logo
Lånebeløb (minimum)
10000 kr.
Lånebeløb (maksimum)
1000000 kr.

Qred er nok en af de største låneudbydere i Danmark, hvis vi snakker om erhvervslån og ekskluderer bankerne. Er du på udkig efter et lån til din virksomhed, så har du nærmest med garanti stødt på eller hørt om Qred og dermed haft dem med i dine overvejelser.

Udbyderen er den 8. hurtigst voksende virksomhed i Europa (2020), og de har hjulet over 30.000 virksomheder med at skaffe kapital til forskellige ting. Tages der et kig på deres Trustpilot side, så ser det meget godt ud. I skrivende stund er der 221 anmeldelser på deres danske side. Her har de fået “fremragende” (5) af 88% af anmelderne, og så har de fået “god” (4) af 10% af anmelderne. 98% af anmeldelserne er 4 eller højere. Dette er en meget god score i forhold til antallet af anmeldelser, og hvis man kigger på deres andre sider på Trustpilot, så ser det lige så godt ud. Umiddelbart kan man godt stole på denne indikator.

Uanset om hvad der står på Trustpilot, så er det jo vores opgave at grave dybede ned og finde ud af ting, der ikke står på Trustpilot. I denne anmeldelse vil du derfor kunne finde en detaljeret beskrivelse af Qred, og i hvilke tilfælde du bør vælge dem. Der kan selvfølgelig også være situationer, hvor en anden låneudbyder er mere fordelagtig.

Fordele

Der bliver nævnt følgende fordele på deres hjemmeside:

  • Ansøg på 1 minut, tilbud på 1 time
  • Ansøgningen er gratis og uforpligtende
  • Ingen skjulte gebyrer eller oprettelsesgebyr
  • Udbetaling samme dag
  • Fleksibel tilbagebetalingsperiode

Da ansøgningen om et erhvervslån kan færdiggøres inden for 1 minut, så er det en af de udbydere, hvor det går hurtigt. Du får også et tilbud inden for 1 time, med mindre de vælger at afvise dig. Dette er lige så hurtigt som konkurrenten CrediNord. Det er selvfølgelig meget lækkert at få et tilbud og penge så hurtigt, du kunne dog med fordel ansøge begge steder for at kunne sammenligne. I forhold til at der er en fleksibel tilbagebetalingsperiode, så kan du vælge mellem 6, 12 eller 18 måneder. Dette er meget standard.

De skriver ikke på deres deres hovedside, at man kan indfri tidligere uden at skulle bøde for det. Læser man dog deres FAQ, så står der, at man kun betaler for lånet i den tid man har det. Dette betyder så, at man kan indfri til enhver tid uden at skulle betale ekstra. Dette kunne de godt skrive på deres hovedside, da det nok er vigtigt for en del lånere.

Ligesom hos de andre udbydere så er der ingen sikkerhed, man skal stille. Det eneste man skal gøre er at stille personlig garanti. Vi kommer ind på betydningen af dette i slutningen af anmeldelsen.

Hvad er renterne på et lån hos Qred?

Som noget helt andet, så har Qred ingen renter på deres lån. Et lån fra Qred er dermed rentefrit. Du kommer dog til at betale et fast månedligt gebyr for at låne pengene. Man kan derfor i princippet godt betragte det som renter. Gebyret er ikke offentligt, men man kan få en indikation af det ved at bruge deres beregner. De bruger en masse avancerede algoritmer til meget hurtigt at bestemme dette gebyr.

Når priserne ikke er offentlige eller forudsigelige, så kan det være problematisk at sammenligne Qred med andre uden at sende en ansøgning afsted. Du bør derfor sende en afsted og samtidig hos CrediNord, fordi begge steder svarer inden for 1 time.

Hvem kan låne penge hos Qred?

Qred har en lidt alternativ tilgang til hvem der kan låne penge hos dem. De andre låneudbydere kræver en vis alder eller omsætning. Qred kræver udelukkende, at der er et sund forretningskoncept og nogle dygtige iværksættere. Dette er meget fair.

Følgende typer af virksomheder kan ansøge om et lån:

  • Aktieselskaber
  • Anpartsselskaber
  • Enkeltmandsvirksomheder
  • Personligt ejede mindre virksomheder
  • Interessentselskaber

Personlig garanti

Du kan låne penge hos Qred, hvis du stiller personlig garanti. Det er selvfølgelig risikabelt for Qred at låne penge til små virksomheder – specielt hvis låntageren ikke stiller sikkerhed. For at kunne afdække den ekstra risiko, der er, så bliver de nødt til at kræve personlig garanti. Med personlig garanti menes der, at du skal skrive under på et dokument, hvor du bekræfter, at de kan gå efter dig personligt, hvis din virksomhed ikke betaler. Hvis du tænker, at det ikke er muligt på grund af begrænset hæftelse, så passer det ikke. Det er netop derfor du skal underskrive dokumentet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan man ansøge hos Qred?

Det tager typisk 1 minut at ansøge om et erhvervslån hos Qred.

Hvad er renterne hos Qred?

Renterne hos Qred afhænger af din virksomhed.

Kan min virksomhed låne penge hos Qred?

Hvis du har en sund virksomhed, så kan du som udgangspunkt godt låne penge.

Alle udbydere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *