CrediNord anmeldelse

PARTNER - ANNONCERING
CrediNord logo
Lånebeløb (minimum)
10000 kr.
Lånebeløb (maksimum)
500000 kr.

CrediNord er en relativ ny spiller på det danske marked for erhvervslån. Hvis du mangler penge til driften eller noget andet i din virksomhed, så har du sandsynligvis haft CrediNord med i overvejelserne.

I skrivende stund er de mindre kendt end deres konkurrenter, men de har alligevel formået at få spredt deres navn ud hurtigt. Tager man et kig på deres Trustpilot, så observerer man, de har 14 anmeldelser. 93% af disse er “fremragende” (5), hvor resten er “god” (4). Dette vil sige, at 100% af anmelderne giver 4 stjerner eller højere. Dette er en god score, men hvis man tager antallet af anmeldelser i betragtning, så er det ikke verdens bedste indikator for hvor virksomheden er. Derudover er de fleste anmeldelser på finsk, så det har ikke noget med det danske marked at gøre.

I denne anmeldelse kommer vi ind på de forskellige ting, du skal vide om CrediNord. Efter du har læst anmeldelsen, så burde du være i stand til at beslutte, hvorvidt denne låneudbyder er den rigtige for din virksomhed. Der kan være situationer, hvor det giver mere mening at vælge en helt anden.

Fordele

CrediNord nævner følgende fordele på deres hjemmeside:

 • Ansøgning på 1 minut, tilbud på 1 time
 • Fleksibel tilbagebetaling
 • Ingen sikkerhedsstillelse
 • Lånebeløb: 10.000 – 500.000 kroner

Ligesom deres med hurtige konkurrent CapitalBox, så har de en meget hurtig ansøgningproces. Fordelen ved at vælge netop CrediNord er dog, at processen er meget hurtigere, og du får svar betydeligt hurtigere. De tilbyder også en fleksibel tilbagebetalingsperiode, hvor du har mulighed for at vælge mellem 6, 12 eller 18 måneder. Skulle det gå ekstra godt for din virksomhed, så kan du betale lånet tilbage tidligere end forventet uden yderligere omkostninger.

De nævner også, at der er en fast månedlig betaling, som er overskuelig. Derudover er der ingen former for startgebyrer, driftsomkostninger eller andre skjulte gebyrer. Er du bange for disse, så er CrediNord et godt bud på en låneudbyder, du kan vælge. Du skal heller ikke stille sikkerhed, men der er noget med personlig garanti.

Hvad er renterne på et lån hos CrediNord?

De har ingen specifikt rente på deres hjemmeside, og dette er meget normalt for erhvervslån. Renterne afhænger udelukkende af din virksomhed, og hvordan den klarer sig lige nu, samt hvordan de forventer det vil gå. De kigger blandt andet på følgende parametre: risikovurdering og skøn over betalingsevnen.

Ovenstående kan gøre det vanskeligt at sammenligne et lån fra denne udbyder med andre uden først at skulle sende en ansøgning til dem. Heldigvis er det gratis at gøre.

Hvem kan låne penge hos CrediNord?

Ligesom ved alle andre udbydere af virksomhedslån, så er der nogle krav for at kunne låne. Heldigvis er de meget simple:

 • Din virksomhed skal have eksisteret i mere end 6 måneder
 • Din virksomhed må ikke have historik med betalingsforsinkelser (væsentlige)
 • Din personlige kredithistorik skal være i orden
 • Din virksomheds omsætning er på mindst 300.000 kroner om året
 • Virksomhedens beslutningstagere (bestyrelse og/eller ledelse) skal være i Danmark
 • Det skal være en dansk virksomhed
 • Hovedkontoret skal være i Danmark

Personlig garanti

For at blive godkendt til et lån af CrediNord, så skal du stille personlig garanti for lånet. Erhvervslån uden sikkerhed er nemlig risikabelt for låneudbyderne, og derfor skal de finde på en anden løsning. I princippet bør dette ikke være et problem, hvis du forventer, at det kommer til at gå godt for virksomheden. Du skal dog vide, at hvis virksomheden ikke er i stand til at betale lånet tilbage til tiden, så kan CrediNord gå direkte efter dig personligt. Man kommer altså rundt om den begrænsede hæftelse, man ellers har.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan man ansøge hos CrediNord?

Det tager typisk 1 minut at ansøge om et erhvervslån hos CrediNord.

Hvad er renterne hos CrediNord?

Renterne hos CrediNord afhænger af din virksomhed.

Kan min virksomhed låne penge hos CrediNord?

Hvis du har en sund virksomhed, så kan du som udgangspunkt godt låne penge.

Alle udbydere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *