FlexFunding anmeldelse

PARTNER - ANNONCERING
FlexFunding logo
Lånebeløb (minimum)
100000 kr.
Lånebeløb (maksimum)
5000000 kr.

FlexFunding skriver på deres egen hjemmeside, at de har formidlet erhvervslån til hundredvis af virksomheder. Der er faktisk tale om 300 millioner kroner i alt fra private og institutionelle investorer. Dette betyder altså, at vi har fat i en stor spiller på markedet.

Selv om FlexFunding er en relativ stor spiller, så ser det ud til at de er mindre kendt end konkurrenten Qred. Men som du kan se, så har de alligevel formået at formidle lån for mange millioner af kroner. Tages der et hurtigt kig på deres Trustpilot profil, så konstateres der, at 78% af anmeldelserne er “fremragende” (5), og 9% er “god” (4). Dette betyder altså, at 87% har givet 4 eller højere. Dette er baseret på 100 anmeldelser, hvilket gør, at man nogenlunde godt kan stole på denne score. Generelt skriver folk, at de er tilfredse, men fordelingen er lidt dårligere end hos konkurrenterne.

Som du nok allerede ved, så kommer denne artikel til at være en anmeldelse af låneudbyderen FlexFunding. Efter at have læst færdig, så bør du være i stand til at konkludere, hvorvidt du skal vælge denne udbyder til dit næste erhvervslån. Vi kommer selvfølgelig også ind på særlige ting, du skal være opmærksom på, inden du skriver under på en eventuel låneaftale.

Fordele

Der er nævnt følgende fordele på deres hjemmeside:

  • Enkelt og hurtigt ansøgningsforløb
  • Fast rente fra 3,95% p.a. og samme vilkår i hele løbetiden
  • Ingen skjulte gebyrer eller “ting med småt”

FlexFunding har gjort det så nemt som muligt at søge om et erhvervslån hos dem. De skriver længere nede på hjemmesiden, at det tager “få minutter”. Derudover er der ingen steder nævnt, hvor hurtigt man kan forvente et svar. Hos de andre låneudbydere skriver de oftest, at det sker inden for 1 time eller 1 dag. Der står ikke hvordan løbetiden fungerer, og du kan umiddelbart ikke vælge løbetiden med det samme som hos de andre låneudbydere.

En meget god ting er, at der ikke er skjulte gebyrer og ting med småt. En ekstremt god ting er, at de rent faktisk skriver hvad renten er. Den starter på 3,95% p.a., og ruller man længere ned, så ser man, at den højeste rente er på 9,70% p.a. Dette gør de andre låneudbydere ikke, og det er nemmere for dig at forholde dig til renterne, før du overhovedet sender en ansøgning afsted.

I modsætning til de andre udbydere, så kan man låne både med/uden sikkerhed, med/uden personlig garanti og med/uden pant. Oftest skal man dog kunne opfylde én af de ting.

Hvad er renterne på et lån hos FlexFunding?

FlexFundings renter er på 3,95% til 9,70% p.a. Dette står offentligt på deres hjemmeside, og det gør det derfor nemmere for dig at sammenligne FlexFunding med andre udbydere uden at sende en ansøgning afsted. Du bør dog aligevel gøre det, da du får et konkret tilbud. I samme omgang kan du ansøge hos både Qred og CrediNord, som svarer inden for 1 time.

Hvem kan låne penge hos FlexFunding?

Der er naturligvis krav for at få lov til at låne penge hos FlexFunding. Der er ikke så mange, og de ser ikke ud til at være så strikse, hvis du har en sund virksomhed. De skriver, at “alle sunde virksomheder kan ansøge om et erhvervslån uden forpligtelse“. Kravene er dog som følgende:

  • Dansk CVR-nummer
  • Positiv egenkapital
  • Mindst 2 regnskaber udarbejder (dvs. ikke nystartet)

Kan man ikke opfylde disse, så er der alligevel håb forude med deres netværkslån.

Personlig garanti

Det er ikke nødvendigvis et krav at stille personlig garanti, når man låner penge hos FlexFunding. Alligevel kan du dog blive nødt til at gøre det, hvis du vil have en lavere rente. Rente og risiko hænger sammen, og FlexFunding kan reducere deres risiko ved at du stiller en personlig garanti. I praksis betyder det, at du kan komme til at hænge på gælden, hvis din virksomhed ikke kan betale tilbage. Du bør være særlig opmærksom på konsekvenserne, hvis dette skulle gå hen og ske.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan man ansøge hos FlexFunding?

Det tager typisk et par minutter at ansøge om et erhvervslån hos FlexFunding.

Hvad er renterne hos FlexFunding?

Renterne hos FlexFunding er på 3,95% til 9,70% p.a.

Kan min virksomhed låne penge hos FlexFunding?

Hvis du har en sund virksomhed, så kan du som udgangspunkt godt låne penge.

Alle udbydere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *